SERVICII DENTARE

PENTRU ADOLESCENTI

IMPLANT DENTAR - 300-500 EURO

Implantul dentar inlocuieste radacina unui dinte pierdut si serveste drept sprijin pentru o coroana, proteza partiala sau totala fixa sau proteza mobilizabila.
Până în momentul apariției implantului dentar, pierderea unuia sau mai multor dinți se rezolva prin realizarea unei punți dentare care se sprijinea pe dinții vecini celui extras. În momentul de față, aproape orice dinte extras poate fi înlocuit de un implant dentar, inserat în osul alveolar, în locul celui pierdut, fără a traumatiza dinții vecini.
In general beneficiaza de un implant dentar pacientii carora le lipsesc unul sau mai multi dinti si care sunt clinic sanatosi sau sub tratament controlat medical. Contraindicatiile se refera la pacientii care prezinta dependenta de alcool, tutun, droguri, hipertensiune arteriala (HTA) majora, tulburari endocrine, diabetul insulino-dependent, deficite imunitare, bolnavii cu neoplasme, afectiuni psihotice, igiena deficitara.

CHIRURGIE ORALA - 50-600 LEI

Interventiile chirurgicale dento-alveolare reprezinta manopere terapeutice realizate in cavitatea orala, care cuprind: extractii dentare, odontectomia sau extractia dintilor inclusi, de exemplu molarul de minte sau caninul, rezectii apicale la nivelul radacinilor dintilor devitali etc.

Chirurgie endodontica, Chistectomia, Chirurgie preprotetica, Chirurgia parodontala, Chirurgia preimplantologica.

ALBIRE DENTARA - 150 - 1000 LEI

Dinti albi si frumosi. Albirea cu lampa Zoom in cabinetul dentar

Albirea cu lampa ZOOM permite albirea dintilor cu pana la 8 nuante, ceea ce alte sisteme de albire nu reusesc. Aceasta metoda profesionala are la baza procedeul revolutionar bazat pe puterea luminii asupra gelurilor cu peroxide de oxigen. In timpul albirii, oxigenul patrunde in straturile de smalt si dentina si decoloreaza substanta dentara fara a schimba structura acesteia. Deci, nu este daunatoare dintilor, dar pot aparea sensibilitati in timpul manoperei.

TRATAMENT PARODONTAL - 20-100 LEI/DINTE

Parodontologia este o parte a medicine dentare care are ca scop diagnosticarea, profilaxia si tratamentul afectiunilor parodontiului. Parodontiul reprezinta tesuturile ce sustin dintele in os: gingie, os, ligament dento-alveolar, cement. Ele actioneaza ca un amortizor de socuri la folosirea dintilor in timpul masticatiei, muscarii si inghitirii.

Parodontita este o afectiune destul de comuna ,ce consta in inflamarea gingiilor si a structurilor parodontale profunde. Desi boala este in stransa legatura cu sistemul de aparare al organismului, aceste inflamatii, necontrolate, pot duce la distructia ligamentului parodontal, al osului de sustinere si in cele din urma la pierderea dintilor.

TRATAMENTUL CARIEI - 30 - 150 LEI

Leziunea carioasa apare atunci cand bacteriile din cavitatea bucala metabolizeaza acizi care ataca smaltul dintilor.

Dupa depistarea unei leziuni carioase, urmatorul pas este tratarea acesteia. Obturatiile coronare din compozit reprezinta una din cele mai raspandite si mai putin invazive metode de tratament stomatologic.

Compozitul este un amestec de minerale si rasini, cu rezistenta mecanica si chimica, folosit de medicul stomatolog pentru a reda functionalitatea si fizionomia dintelui. Acest material este o varianta cosmetica excelenta, redand aspectul natural al dintelui.

FATETE DENTARE - 250 EURO

Pentru a corecta sau imbunatati aspectul dintilor, se pot folosi fatete dentare ceramice (de portelan) care constituie un invelis aplicat.

LUCRARI PROTETICE - 200 - 900 LEI

Protetica si protezele de toate felurile

Protezele dentare sunt piese rigide, realizate in stransa colaborare cu un technician dentar in laboratorul de tehnica dentara , din diverse materiale (fizionomice/ nefizionomice) care ulterior sunt fixate in cavitatea bucala cu scopul de refacere a esteticii si integritatii morfo-functionale a arcadelor dentare. Datorita cariilor dentare netratate, bolilor parodontale si traumatismelor dintii se pierd si astfel ramane un spatiu gol sau o bresa edentata.

SOLUTII FINANCIARE