BLOG

KIDS DENTAL & TEENS

7 Jan 2018 · raluca

Cum să alegi dentistul copilului tău?

Copii își formează personalitatea între 1 și 7 ani. Toate experiențele de care au parte în acest

interval, îi afectează într-o oarecare măsură. Medicul dentist pediatru are un rol extrem de important în dezvoltarea armonioasă a copilului tău. Dacă alegi specialistul potrivit, vizita la cabinetul stomatologic poate fi plăcută, atât pentru tine, cât și pentru prichindelul tău.

La Kids Dental avem ajutoare de nădejde. Dino și prietenii lui îl întâmpină pe cel mic încă de la intrare. Specialiștii noștri au grijă de dinţişorii copilului tău într-o atmosferă relaxantă şi distractivă!

Întreaga echipă pune accentul pe prevenţie. Măsurile preventive sunt esenţiale în dezvoltarea copiilor. Modul în care cel mic percepe rutina igienei orale din copilărie îşi poate pune amprenta asupra dezvoltării ulterioare a adolescentului şi a viitorului adult. Deprinderea periajului corect acasă şi a controlului de rutină la fiecare 6 luni îl va ajuta pe domnișorul sau pe domnișorica ta să se bucure de o sănătate orală excelentă pe tot parcursul vieţii. De asemenea, la Kids Dental realizăm tratamentele dentare dedicate exclusiv copiilor: coroane dentare de zirconiu, sigilări, aparate dentare fixe şi mobile. Echipa noastră este specializată în tratamente pe dinţi temporari, dar şi permanenţi; dinţi în dezvoltare, în schimbare.

Pe lângă tratamentele specializate, medicii de la Kids Dental au competenţe pe psihologia copilului, dar şi pe recunoaşterea şi rezolvarea problemelor dentare specifice copilăriei şi adolescenţei. Nu uitați că problemele dentare nedescoperite și/sau netratate la timp pot conduce la afecţiuni grave.

Te așteptăm să ne faci o vizită! Copilul tău sigur îl va îndrăgi pe Dino!

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn